L’Open de Veterans Costa Daurada de Valls apunta alt

 

El Torneig Internacional de Veterans Costa Daurada coemnça a viure el compte enrere de la seva tercvera edició, la qual es disputarà al pavelló Joan Ballart de Valls (l’Alt Camp) del 19 al 21 del pròxim mes d’abril. La competició es fa coincidir amb les dates de Setmana Santa responent a la voluntat d’oferir als participants una proposta que permeti compatibilitzar la pràctica esportiva amb les opcions de turisme i lleure que la Costa Daurada ofereix.

A poc més de tres mesos de la seva celebració, el registre d’inscripcions a l’Open apunta cap a la participació més alta de les tres edicions del torneig, ja que la gairebé cinquantena d’inscrits que ja han formalitzat la seva participació superen de llarg les xifres que, amb la mateixa antel.lació de temps, presentaven les edicions anteriors celebrades a Reus el 2017 i a Salou el 2018.

Per països, a més de jugadors i jugadores catalans i espanyols, el torneig compta ja amb la inscripció de palistes de Rússia, la Xina, els Estats Units, Anglaterra, Alemanya, Suècia, País de Gal.les i Andorra.

Com és habitual en aquest Open, la competició s’estructurarà en quatre franges d’edat: 40-49 anys, 50-59 anys, 60-69 anys i de 70 anys en amunt. En cada categoria es disputaran quatre modalitats: individual masculina, individual femenina, dobles masculins i dobles femenins, si bé en funció del número de participants algunes categories podran ser reagrupades.

El torneig està obert a jugadors i jugadores a partir dels 40 anys d’edat, sense que sigui condició indispensable ser practicant habitual de tennis de taula. Tot i així, els federats i federades per la FCTT o la RFETM poden inscriure’s al preu de 50 €, mentre que pels no federats i pels participants provinents d’altres països el preu és de 100 €. Pels acompanyats el preu és de 25 €. El període d’inscripcions restarà obert fins el diumenge 31 de març.

Més informació: www.vetterans.com

Segueix-nos a twitter: @vetteranscat

Posts Recents