Cloenda del II Open Internacional de Veterans

slider-familia-2-open

Salou ha estat entre els dies 18 i 21 de maig l’escenari de la segona edició del Torneig Internacional de Veterans Costa Daurada. L’esdeveniment, obert a jugadors i jugadores a partir de 40 anys d’edat, va reunir una setantena de participants procedents de dotze països diferents, redundant així la tendència que el torneig ja va marcar l’any passat a Reus en la seva edició inaugural d’abastar, a partir d’una participació mesurada, una àmplia diversitat. A més de palistes catalans i espanyols, el torneig ha comptat amb jugadors i jugadores de França, Anglaterra, Rússia, Itàlia, País de Gal·les, Àustria, Israel, Suècia, Portugal, Letònia i Japó.

També per segon any consecutiu, l’Open ha complert el principal propòsit am el que va néixer, el d’oferir una proposta que sumés els actius de l’esport i del turisme i fes de la participació en el torneig la millor excusa per gaudir d’uns dies a la Costa Daurada o, a la inversa, sumés als atractius d’aquesta zona costera tarragonina l’opció de participar en el torneig de tennis de taula.

Per aquest motiu, el programa de competició es va dissenyar amb la voluntat de conciliar els torns de joc al Pavelló Esportiu Salou-Ponent amb espais de temps lliure per tal que els participants poguessin gaudir de l’estada a la Costa Daurada.

Un cop celebrada divendres a la tarda a l’Hotel Piramide de Salou la recepció de benvinguda als participants, al llarg de dissabte, diumenge i el matí de dilluns es van anar disputant les onze proves que finalment van conformar el programa de competició, estructurat en quatre franges d’edat si bé en alguns casos es van fusionar categories i, en els doble femenins, es va disputar un torneig únic obert a totes les parelles sense distinció d’edat. Es van jugar també set proves de consolació.

Entre les proves individuals i les de dobles dels quadres principals, fins a set jugadors i jugadores amb llicència d’algun club del tennis de taula català van pujar al lloc més alt del podi, que va veure passar també pels segons i tercers llocs més d’una vintena de veterans i veteranes de casa nostra.

L’acte de lliurament de premis de dilluns al migdia va comptar amb la presència del Representant Territorial de l’Esport Català a les comarques tarragonines, Joan Plana, i del Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Salou, Marc Montagut, a més del President de la Federació Catalana de Tennis de Taula, Joan Arnau, i el vicepresident Joan Carles Virgili.

L’organització del torneig ha anat a càrrec de la FCTT, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, el Patronat de Turisme de la localitat i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Quadre de campions del II Torneig Internacional de Veterans Costa Daurada:

Individual masculí:

+40: Claudio Sassi (Itàlia)

+50: Juan Antonio Expósito (CAT/El Centre)

+60: Josep Martínez (CAT(Vilafranca)

+70: Josep Madurell (CAT/El Centre)

Individual femení:

+40: Ina Jozepsone (Letònia)

+50: Daina Rocane (Letònia)

+60/70: Liudmila Trankvilevskaya (Rússia)

Dobles masculins:

+40: Claudio Sassi (Itàlia) / Alexandre Carrera (CAT/Castellnou Seana)

+50: Román Caudet (CAT/Barcino) / Francesc Castells (CAT/El Ciervo)

+60/70: Simon Heaps (Anglaterra) / John Hook (País de Gal.les)

Dobles femenins:

Torneig únic: Ina Jozepsone (Letònia) / Svetlana Skobkina (Rússia/Vermuts Miró Reus)

Vegeu els podis i els resultats complets del torneig

Posts Recents